Володимир Кличко взяв участь у благодійному гала вечорі, організованому St. Moritz Celebrity Golf Cup

09 липня 2022 · 5 хвилин читання

Володимир Кличко, чемпіон світу з боксу та один із засновників Klitschko Foundation цієї ночі брав участь в благодійному аукціоні. На аукціоні відомі люди виставляли свої лоти, за які вдалось зібрати 100,000 швейцарських франків, які будуть передані Klitschko Foundation. Володимир Кличко також виставив свій лот — вечерю із ним.

Захід відбувався в межах гольф-турніру St. Moritz Celebrity Golf Cup. Володимир Кличко приєднався до гостей в онлайн-форматі, де подякував за підтримку та наголосив на її продовженні:

 

«Я дуже дякую всім міжнародним партнерам за слова підтримки, які я сьогодні почув. Вони дійсно важливі для нас. Проте маю сказати, що ці слова сьогодні адресовані не мені, а всім українкам, які мужньо захищають нашу батьківщину на рівні з чоловіками. У цій війні ми не просто воюємо за Україну чи Європейський Союз, а демократичні цінності та права людини у всьому світі. Так само я дуже вдячний всім міжнародним партнерам за матеріальну підтримку. Адже без підтримки всього цивілізованого світу, ця війна для нас буде дуже складною. Ми повинні розуміти, що поразка України — програш всієї міжнародної спільноти».

Володимир Кличко акумулював величезну кількість людей в Україні та закордоном, які невпинно продовжують допомагати. До України надходить дуже багато гуманітарної допомоги, мільйони українців знайшли свій притулок у різних країнах світу. Все це показує, що ми не самотні у цій війні. 

Про фонд в період війни поділилась з нами директорка Klitschko Foundation, Ангеліна Осадча:

«Разом із колосальною міжнародною підтримкою, на фонд накладається і велика відповідальність. Бо ми маємо діяти в тих складних умовах, в яких зараз є наша країна. Ми маємо не втрачати віру у перемогу, маємо зараз бути ще сильнішими, ніж будь-коли і маємо боротися за мрії мільйонів українців та українок. І ми це робимо, тут і зараз. Наша команда вдячна усім партнерам, бо разом з нашими союзниками ми діємо у правильному напрямку, а тому ні на секунду не сумніваємось, продовжуємо нашу роботу і раді будь-якій підтримці».

Важливо продовжувати працювати в цьому ж темпі, адже проблеми українців не зменшились.

Кожен може допомогти українцям своїм донейтом на сайті Klitschko Foundation. 

Фото зроблено Golf Engadin St. Moritz AG.



Інші новини

X 11 (1) Вигравай футболку за донат!
06 грудня 2023 · 1 хвилина читання
Анонс 5 (1) #новини #проєкти
28 серпня 2023 · 2 хвилини читання
Photo 2022 07 27 00.09.23 Klitschko Foundation, а що там у 2021?
28 липня 2022 · 7 хвилин читання
Команда Klitschko Foundat...
11 липня 2022 · 5 хвилин читання
Frame 200 2
18 травня 2022 · 10 хвилин читання