Підтримайте українців разом із Klitschko Foundation через гуманітарну допомогу

16 березня 2022 · 5 хвилин читання

Про Klitschko Foundation

До початку війни Klitschko Foundation в Україні 18 років втілював дитячі мрії в життя. Заснований відомими українськими братами Володимиром та Віталієм Кличками, Klitschko Foundation підтримує молодих людей, допомагаючи їм розкрити свій потенціал та реалізувати свої мрії. Klitschko Foundation підтримує освіту, а також соціальний, емоційний та фізичний розвиток. Klitschko Foundation допоміг понад 2 мільйонам дітей отримати навички та досвід роботи, необхідні для досягнення успіху в сучасному світі та допоміг їм стати агентами змін у своїх громадах. Девіз фонду: «Борися за свою мрію». З 2003 року Klitschko Foundation через свої проєкти вчить молодь боротися за свою мрію. Нині весь народ України та країни світу об’єдналися у боротьбі за мир для українського народу. Разом із світовими організаціями та донорами команда Klitschko Foundation працює над забезпеченням України всім необхідним в цей складний час.

Гуманітарна допомога

У сучасній Україні і дорослі, і діти живуть ніби у кошмарі. Понад місяць точиться війна, загрожуючи зруйнувати мрії українського народу. Але мрії Klitschko Foundation не були зруйновані. Команда все ще рішуче бореться за майбутнє дітей України. Команда розуміє, що початкові цілі не можуть бути реалізовані в розпал цієї кризи, поки підлітки сидять у бомбосховищах, вчителі розбирають руїни їхніх будинків, а тисячі залишають свої домівки. Тому пріоритети Klitschko Foundation змінилися. Наразі команда спрямовує зусилля на надання гуманітарної допомоги, наприклад, харчування, одяг, медичне обслуговування та іншу гуманітарну допомогу. На зброю та боєприпаси кошти не витрачаються. Зараз команда фонду працює над тим, щоб швидше доставляти гуманітарну допомогу туди, де зараз потрібна допомога. 

Ментальне здоров’я та підтримка молоді

Проте команда не забуває про напрямки освіти та спорту, адже вважає, що після завершення війни в Україні, для відбудови країни знадобляться освічені, творчі, ініціативні та сміливі люди. Цього року разом із партнерами та іншими організаціями, Klitschko Foundation планує реалізувати низку проєктів для молоді, вчителів та громадських організацій. Планується відновити проєкти: «Democracy Hub», «Zero Waste School», «Play for equality», «School of Success», «ProCharity».

Зараз в Україні змінилося все — від уявлень людей до умов, в яких вони живуть, тому команда може видозмінити проєкти, які постійно реалізовувались з року в рік. При оновленнях проєктів, було враховано поточну ситуацію в Україні. Тому зараз важливою темою кожного проєкту є ментальне здоров’я та психологічна підтримка. Команда фонду постійно йде в ногу зі змінами, тому не виключено, що будуть запускатися нові проєкти, виходячи з потреб молоді на сьогоднішній день.

Інформаційна підтримка

Окрім гуманітарної допомоги та освітніх проектів, Klitschko Foundation допомагає інформуванням. Команда ділиться історіями українців та фактами про війну з міжнародною спільнотою. Також команда допомагає молоді знайти роботу в цей непростий час. Оскільки багато людей в Україні втратили роботу, Klitschko Foundation підтримує їх, ділячись можливостями працевлаштування в Україні та за кордоном.

Як підтримати Klitschko Foundation

Klitschko Foundation потребує підтримки однодумців. Ви можете допомогти фонду підтримати українців, зробивши донат. Важливо пам’ятати, що навіть найменша сума може врятувати чиєсь життя. Кожен може стати партнером фонду та підтримати нашу роботу фінансово:

  • Якщо ви хочете зробити пожертву в розмірі 1-4 000 грн., євро або дол. США, перейдіть за посиланням: https://www.klitschkofoundation.org/en/foundation/
  • Якщо ви хочете надати додаткову підтримку (4 000 доларів США / євро або більше), скористайтеся наведеною нижче інформацією.

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ФОНД КЛИЧКО»
IBAN: DE75 2007 0000 0094 4009 00 (EUR та USD)
BLZ: 200 700 00
SWIFT-код: DEUTDEHHXXX

Якщо у вас виникли запитання щодо вашої пожертви, напишіть на пошту [email protected]

Якщо у вас виникли запитання, будь ласка, напишіть нам на пошту [email protected]

Допоможіть українцям боротися за мрію — мирне небо над Україною та в усьому світі!



Інші новини

X 11 (1) Вигравай футболку за донат!
06 грудня 2023 · 1 хвилина читання
Анонс 5 (1) #новини #проєкти
28 серпня 2023 · 2 хвилини читання
Photo 2022 07 27 00.09.23 Klitschko Foundation, а що там у 2021?
28 липня 2022 · 7 хвилин читання
Команда Klitschko Foundat...
11 липня 2022 · 5 хвилин читання