«Школа успіху» для дівчат перетнула свій екватор!

06 липня 2020 · 5 хвилин читання

Десятий ювілейний проєкт «Школа успіху» вже досягнув свого екватору. Незважаючи на карантин, ми змогли зібрати разом в онлайн-форматі учасників проєкту, їхніх батьків, менторів та спікерів!

«Школа успіху» - це 10-денний проєкт для підлітків, які хочуть стати соціально активними. Тут вони отримають натхнення та навички для подальших звершень. 

«Завдання цього проєкту - зробити так, щоб підлітки відчули себе в когорті однодумців. Ми вважаємо, що це гарна можливість обговорити цінності та надати інструменти, які учасник зможе використовувати протягом усього життя. Ми хочемо допомагати відповідальним підлітків, які борються за свою мрію. Якщо ти танцюєш - танцюй за неї, якщо волонтериш - волонтерь, роби винаходи для своєї мрії,»- говорить Аліна Носенко.

Учасники вже познайомилися з менторами/ками і готові підкорювати світ своїми ідеями. З 1 по 11 липня на них чекають ранкові руханки, тренінги та лекції з проєктного менеджменту, фінансової та медіаграмотності, сексуальної освіти, а також плідна співпраця з менторами, командна робота та незабутні враження! Але найголовніше те, що кожен з учасників представить свій локальний проєкт.

Новинкою цьорічного проєкту стало те, що учасниці та учасники матимуть свого наставника - людину з досвідом роботи в певній галузі, яка має бажання поділитися з підлітками своїми знаннями, досвідом, історіями помилок та успіху. Сподіваємось, що це допоможе учасникам в майбутньому зробити правильний вибір професії.

Крім цього, випускники зі «Школи успіху» 2019 року дали декілька порад своїм наступникам:

- будьте собою, будьте щирими з іншими та ніколи не здавайтеся;

- робіть кожну справу на 110%, бо чим більше ви будете вкладати у свій локальний проєкт, тим більше віддачі ви отримаєте;

- будьте мудрими, адже саме зараз у вас є величезне поле для практикування навичок та набуття досвіду;

- набивайте кишені знаннями, адже це те, що залишиться з вами; 

- будьте дослідниками свого життя, вивчайте свої сильні та слабкі сторони.

Ми віримо: нам вдасться передати знання та навички учасникам онлайн-проєкту ! 



Інші новини

X 11 (1) Вигравай футболку за донат!
06 грудня 2023 · 1 хвилина читання
Анонс 5 (1) #новини #проєкти
28 серпня 2023 · 2 хвилини читання
Photo 2022 07 27 00.09.23 Klitschko Foundation, а що там у 2021?
28 липня 2022 · 7 хвилин читання
Команда Klitschko Foundat...
11 липня 2022 · 5 хвилин читання