ProCharity 3.0 в дії!

23 жовтня 2020 · 3 хвилини читання

Цієї осені ми реалізовуємо проєкт «ProCharity 3.0» для представників та представниць благодійних та громадських організацій.

«Приємно, що під час 3-го набору на проєкт ми отримали майже вдвічі більше анкет. Це свідчить про те, що працівники громадського та благодійного сектору в Україні бажають розвиватись професійно. Ми ж прагнемо поділитися з учасниками досвідом ефективного та прозорого ведення діяльності, розповісти про історії успіху та невдач, дати поради, які допоможуть їм впроваджувати принципи доброго врядування. Адже тільки разом нам вдасться розвинути культуру благодійності та втілити високі стандарти роботи у реальність», — каже менеджерка проєкту «ProCharity» Оксана Дядюра.

Учасниками «ProCharity 3.0» стали представники 15 благодійних та громадських організацій.

На проєкті вони зможуть розглянути такі теми: 

  • Управління благодійною організацією
  • Проєктний менеджмент
  • Комунікації
  • Фандрейзинг
  • Ведення переговорів

Окремо для учасників буде проведене заняття з нетворкінгу для того, аби учасники змогли більше дізнатись про один одного, організації в яких працюють та поділитись своїм досвідом. 

На учасників ще чекає пітчинг, під час якого вони зможуть представити свої проєкти експертам та отримати фідбек на них.

За результатами кінцевого тестування декілька учасників отримають можливість особисто проконсультуватись з експертами стосовно питань, які їх хвилюють в їхній діяльності. 

Сподіваємось, що проєкт допоможе учасникам вдосконалити свої професійні навички та в подальшому розвивати організації, в яких вони працюють. 



Інші новини

X 11 (1) Вигравай футболку за донат!
06 грудня 2023 · 1 хвилина читання
Анонс 5 (1) #новини #проєкти
28 серпня 2023 · 2 хвилини читання
Photo 2022 07 27 00.09.23 Klitschko Foundation, а що там у 2021?
28 липня 2022 · 7 хвилин читання
Команда Klitschko Foundat...
11 липня 2022 · 5 хвилин читання