Democracy Game відбулася

24 січня 2022 · 2 хвилини читання

20 січня 22 команди підлітків з усієї країни зібралися разом онлайн, щоб вирішити, хто є найкмітливішим.

Цей проєкт став особливим для нас та учасників, адже проводився у гібридному форматі. Учасники відповідали на питання на онлайн-платформі, а наші ведучі у студії зачитували питання, які можна було почути під час трансляції.

Цей проєкт мав на меті об’єднати молодь навколо тем демократії, активного громадянства та відповідального ставлення до свого майбутнього через інформативно-ігрові формати. Відповідаючи на запитання, підлітки мали нагоду зі Спарти перенестись у США часів Великої депресії, а потім повернутись в Європу часів Ренесансу, відповісти на запитання “Що робив Джон Кеннеді у 1963, як буде слово “макулатура” на латині та, що казав інопланетянин з роману Хайнлайна?” і що не тільки!

«Цей проєкт — гарна ініціатива, і круто, що у молоді є можливість зібратись для такої нагоди, аби обговорити тему демократії, потренувати логіку та використати академічні знання й навички тайм-менеджменту на практиці. Технічно все було проведено на найвищому рівні, і було дуже приємно бачити серйозний підхід до питання з точки зору організації самої вікторини. Тож не лише один я був задоволений вчорашнім вечором», — ділиться враженнями учасник проєкту Назарій.

Дякуємо усім учасникам, які зібралися в цей день разом. Усі учасника показали себе з найкращого боку та продемонстрували свою допитливість та кмітливість. В результаті переможцями стали п’ять команд, які отримають призи від фонду. 

Разом чекаємо на захоплюючі проєкти у новому 2022 році!

Проєкт реалізовується у партнерстві з Crossing Borders за фінансування CISU.



Інші новини

X 11 (1) Вигравай футболку за донат!
06 грудня 2023 · 1 хвилина читання
Анонс 5 (1) #новини #проєкти
28 серпня 2023 · 2 хвилини читання
Photo 2022 07 27 00.09.23 Klitschko Foundation, а що там у 2021?
28 липня 2022 · 7 хвилин читання
Команда Klitschko Foundat...
11 липня 2022 · 5 хвилин читання