Новий напрям роботи Klitschko Foundation: надання гуманітарної допомоги

15 березня 2022 · 4 хвилини читання

Нові реалії потребують нових рішень. Україна зараз перебуває в надзвичайно складних умовах, і саме тому ми змінюємо наші пріоритети та напрям діяльності.

Klitschko Foundation – це благодійна організація, яка протягом 18 років розвивала суспільство в Україні через проектний підхід.

Протягом багатьох років фонд допомагав дітям повірити у власні сили та здійснити власні мрії у сфері освіти та спорту.

На жаль, ми не можемо продовжувати це робити зараз, бо росія розпочала війну проти України. Ми впевнені, що жодна дитина у світі не повинна проводити своє дитинство на війні, чути вибухи, стрілянину, зазнавати знущань, втрачати сім’ю та тікати з дому. Проте зараз саме це відбувається з тисячами українських дітей. Тисячі дорослих і дітей залишилися без даху над головою, не мають ресурсів для життя і зараз вкрай потребують підтримки.

Найгірше те, що ми не знаємо, скільки це триватиме в Україні. Проте ми переконані, що навіть якщо наша команда не зможе зупинити війну, ми зможемо хоча б допомогти людям врятувати життя у таких складних умовах.

​Команда фонду знаходиться в Україні та продовжує свою роботу, але направляє всі сили на допомогу дітям та дорослим, що опинились в складних життєвих обставинах через військові дії. Саме це зараз є головним пріоритетом для нашої команди.

Зараз основний напрям роботи Klitschko Foundation — гуманітарна допомога українцям. Ми переспрямували всі наші ресурси на надання продовольства, одягу, медичної допомоги та іншої гуманітарної допомоги, за винятком зброї, систем озброєння, боєприпасів або іншого устаткування.

Разом зі світовими ораганізаціями та усіма, хто підтримує нас фінансово, ми ораганізовуємо поставки усіх необхідних товарів в Україну. Зараз активно працюємо над тим, щоб налагодити цей процес. 

Кожен може долучитися до команди фонду та підтримати нас фінансово.

  • — Якщо ви хочете зробити донейт в розмірі 1-10 000 EUR or USD, будь ласка, перейдіть за лінком: https://www.klitschkofoundation.org/en/foundation/ 
  • — Якщо ви бажаєте надати підтримку в більшому розмірі (10 000 USD/EUR чи більше), будь ласка, використовуйте наступні реквізити. 

    CHARITABLE ORGANIZATION „CHARITABLE FOUNDATION “KLITSCHKO FOUNDATION”

    IBAN: DE75 2007 0000 0094 4009 00 (EUR and USD)

    BLZ: 200 700 00

    SWIFT Code: DEUTDEHHXXX

    Якщо з приводу вашого донейту виникнуть питання, то пишіть на пошту [email protected] 

З будь-яких питань пишіть нам на пошту [email protected] 



Інші новини

X 11 (1) Вигравай футболку за донат!
06 грудня 2023 · 1 хвилина читання
Анонс 5 (1) #новини #проєкти
28 серпня 2023 · 2 хвилини читання
Photo 2022 07 27 00.09.23 Klitschko Foundation, а що там у 2021?
28 липня 2022 · 7 хвилин читання
Команда Klitschko Foundat...
11 липня 2022 · 5 хвилин читання