Крок до мрії: Мирослава про участь у Democracy Hub

25 травня 2021 · 5 хвилин читання

40 учасників, 7 днів інтенсивних обговорень та лекцій і купа нових вражень — результат тренінгу «Youth Leadership».

«Найважливіше у лідерстві — комунікація, вміння заохочувати слухачів, прагнення досягти мети. Лідер — людина, до якої завжди прислуховуються, яка йде попереду, не боячись жодних перешкод», — запевняє Мирослава, учениця дев’ятого класу Запорізької гімназії № 107.

Дівчина з власного досвіду знає, чому варто не упускати шанс та завжди шукати нові можливості. Проєкт «Democracy Hub» став для Мирослави рушійною силою до вивчення нових аспектів молодіжного лідерства та демократії загалом. 

«За Klitschko Foundation я слідкую більше двох років. Намагаюся реєструватися на всі цікаві проєкти й, побачивши анонс «Democracy Hub»,  одразу вирішила —  маю пройти відбір!» — пригадує Мирослава.

Історією, демократією, дебатами та вивченням мов дівчина цікавиться вже давно. За тиждень проєкту Мирославу найбільше вразив виступ Аліни Носенко про Цілі сталого розвитку лекції з економіки, історії демократії, а також запал однолітків, які надихали щохвилини працювати над собою, розвивати креативність, лідерство та жагу до знань. 

«Учасники — команда однодумців, які беруть участь задля саморозвитку, реалізації власного потенціалу, становлення себе як особистості. У всіх спільна мета. Це крута молодь, яка прагне більшого. Не просто підлітки, а ті, хто вершить зміни», — говорить дівчина.

Стати учасницею «Democracy Hub» Мирославу спонукало бажання до пізнання нового, використання отриманих знань у майбутньому та пошук нових можливостей. На думку дівчини, тепер вона на крок ближче до своєї мрії — вступу на факультет міжнародних відносин, адже отримані знання обов'язково стануть у пригоді.

На думку Мирослави, демократія — це свобода слова, рівні права для всіх, незалежно від статі та віку. Розвивати лідерство — один з найважливіших пунктів, які має внести у свій планер кожен підліток 21-го сторіччя. 

Мирослава це вже зробила, а ви?

Якщо ви хочете взяти участь у проєктах фонду, то слідкуйте за анонсами у соціальних мережах, а також реєструйтеся на діджитал-платформі Impactum!

 



Інші новини

X 11 (1) Вигравай футболку за донат!
06 грудня 2023 · 1 хвилина читання
Анонс 5 (1) #новини #проєкти
28 серпня 2023 · 2 хвилини читання
Photo 2022 07 27 00.09.23 Klitschko Foundation, а що там у 2021?
28 липня 2022 · 7 хвилин читання
Команда Klitschko Foundat...
11 липня 2022 · 5 хвилин читання